Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Arctorna

Arctorna

"... a testünkkel foglalkozunk: karbantartjuk, tornáztatjuk, de az arcunkra már nem fordítunk kellő figyelmet, pedig megvan rá a lehetőség...az arctorna !" 

...Az arctorna anyag elsajátításához kb. 5-6 hónap szükséges, ha hetente kétszer arctornázik. Ennyi idő alatt erősödnek meg az arcizmok és válnak olyan mozgékonnyá, mint amilyenekre szükségünk van. A "takarások" is tökéletesek lesznek ennyi gyakorlás után, de ez az idő sajnos éppen ezek miatt nem rövidíthető le. Az arcot harmonikusan kell fejleszteni, ez bizony nagyon átgondolt, alaposan kidekázott mozgásrendszer.

Régóta tudjuk, hogy arcunkon az arcbőr alatt 21 mimikai izom található melyek kifejezik a szomorúságot, az örömöt, a fájdalmat, a jókedvet vagy éppen a dühöt. Sajnos az idő múlása maradandó nyomot hagy arcunkon. A gyakori arckifejezések vonalai beleíródnak bőrünkbe, ami azokat finom vonalak formájában tárolja. Maradandóan tárolja? Nem feltétlenül... Tehetünk ellene. Arctornával!

Hiszen mindannyian tartunk a tűtől és a szikétől....

Az izom az azonos gyakorlatoktól egy ideig a mennyiség növelésével is gyarapszik, de később újakra van szüksége, különben stagnál.
Az arcon minden meglátszik, a szakszerűen végzett fejlesztés, de a szakszerűtlen is, ezért a kontrollra sokáig szükség van. Közben bizonyos arctorna gyakorlatokat "házi feladatként" lehet otthon is végezni, de csak azokat, amelyeket már hibátlanul tud.

Szeretettel várok mindenkit, aki közel érzi magához gondolataimat és erőt érez a változáshoz! S aki még fiatal, .... annak igazán köztünk a helye, hogy a "meglévőt" csak megőriznie kelljen - a megoldás az arctorna !

 

Ihászné Ujváry Ildikó
Okleveles arctorna tréner az eredeti Bojtor Márta féle módszerrel...Arctorna - Arcvonal , arc-torna,  Bojtor Márta féle módszer,ránc, ránctalanítás, ránckezelés, ráncsimítás, arctréning, arcgimnasztika, arcizomtorna, arcfeszesítés, arclifting, arcbőrfeszesítés, arcfiatalítás, ránctalanítás, arcépítés, arcszépítés, arcformázás, arc, arcizom...ezt akár mind jelentheti a rendszeres arctorna !

 

 


Linkelő linkgyűjtemény Könyvjelző Infó Flavin7 Linkelő linkkatalógus anti spam